Wie zijn wij

 

Wij zijn kinderkoor Eigen-Wijs uit Ten Boer!

We houden van zingen, van muziek, van mooie liedjes en van Jezus, en daarom komen we elke week op woensdagavond bij elkaar om te repeteren.

Gea van der Heide is onze dirigent en Els Tamminga begeleid ons op de piano.

Ons koor bestaat uit ongeveer 20 kinderen van 6 tot 12 jaar, en we komen uit Ten Boer en omgeving, van verschillende scholen en uit verschillende kerken. Dit maakt het zo leuk om samen te zingen: we zijn verschillend, maar we horen toch bij elkaar!

We zingen vooral Christelijke geloofsliedjes, maar ook wel andere, bekende (kinder)liedjes. Een aantal keer per jaar treden we op. Meestal is dit in kerkdiensten, maar ook wel eens in een bejaardenhuis of verpleeghuis. 

Kinderkoor Eigen Wijs repeteert elke woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in Menorah, Wigboldstraat 3 in Ten Boer (achter de geref. Kerk PKN). In de schoolvakanties repeteren we niet! 

Kinderen die het leuk vinden om eens te komen kijken en/of met ons mee te zingen, zijn van harte welkom tijdens een repetitie. Voor vragen kun je contact opnemen via de mail van het secretariaat: kinderkooreigenwijstenboer@gmail.com

Je kan ons ook volgen op facebook: www.facebook.com/kinderkooreigenwijs.info